top of page
slim mashin stationär.png

Dr. Slim

Arbetsteroy Cryolipolysis cool-form-maskin är ett nytt, icke-invasivt sätt att försiktigt och effektivt minska fett i riktade delar av kroppen, vilket resulterar i en märkbar, naturlig utseende fettreduktion i de behandlade områdena. Triglycerid i fetter omvandlas till fasta ämnen vid särskilt låga temperaturer.

 

Vad som gör Cryolipolysis cool form maskinproceduren annorlunda är att den använder avancerad kylteknik för att selektivt rikta in fettbultar och eliminera fettceller genom en gradvis process som inte skadar de omgivande vävnaderna. Denna procedur kan minska oönskat magefett, kärlekshandtag (flanker) och ryggfett. När fettceller utsätts för exakt kylning utlöser de en process med naturlig avlägsnande som gradvis minskar tjockleken på fettlagret.

 

De fettcellerna i det behandlade området elimineras försiktigt genom kroppens normala metaboliska process för att eliminera oönskat fett. Ta bort fettcellets triglycerid från värmen genom fryseffekten och håll kvar vid 4 ℃, så kallad koagulation, och därför för tidig åldrande och död.

 

Fettceller i kylan, kommer det att börja rengöra den naturliga nedbrytningsprocessen, så att gradvis tunnare fettlager. Genom de normala metaboliska processerna minskar fettlagringen för att uppnå syftet med att delvis smälta fett. Fettceller kan reduceras avsevärt, fettskiktet blir också tunnare så att fettblocken dödas en efter en. Kylning Hudskydd under lyft och åtdragning.

 

Kontaktskylningen på handstyckets yta reglerar hudens temperatur och skyddar fina hudstrukturer, vilket ger snabba kroppsformseffekter medan du stramar åt huden!

 

Systemet kan behandlas: 

  • Kroppsformning: Formning av de fyra extremiteterna, skinkorna, buken, återhämtning av postpartum och fettsugning kirurgi.

 

  • Sträckmärken: eliminerar bristningar effektivt • Body slimMing: minska celluliter, minska fett, förbättra hudens slapphet 2 / Kontraindikation • Gravid kvinna • Patienten som har en bypassoperation. • Hjärtsjukdom • Högt blodtryck.

bottom of page